Onze visie

Met onze 33-jarige ervaring is het ons doel om moderne en aantrekkelijke ontwerpen te leveren en onze leidende positie als distributeur binnen de sector met onze innovatieve projecten en uitstekende toepassingsmethoden en daarmee een wereldwijde identiteit te bemachtigen.

 

Met de kracht die wij halen uit onze betrouwbaarheid en ervaring passen wij ons aan op de dynamische sector met onze innovatieve, creatieve en moderne interieurontwerpen. Wij voorzien in de vraag naar speciale ontwerpen vanuit verschillende perspectieven en zijn trots op ons merk dat prettige leefruimten ontwikkelt.

 

 Ons bedrijfsprofiel staat open voor innovatie en verandering. Onze dienstverlening moderniseren wij en integreren wij met onze cultuur en waarden.

 

Wij werken hard aan grensoverschrijdende projecten met onze teamgeest. Onze R&D-werkzaamheden voorzien in kwaliteit en klanttevredenheid en zorgen ervoor dat we de veranderingen in de sector bijhouden en onze diensten actueel houden. Door altijd nog beter te produceren, willen wij het Altınbölme merk terugzien in mooie ruimten.

 

Onze missie

 

Sinds het jaar 1988 voldoen wij aan sectorale verwachtingen met ons eigentijdse, moderne, esthetische en economische servicebeleid. Daarnaast brengen wij gepersonaliseerde, aantrekkelijke en ergonomische designs naar verschillende ruimten.

 

 Oplossingen die voldoen aan alle smaken en daarnaast zorgen voor prettige en bruikbare woon- en leefruimten is onze voornaamste missie, naast het volgen van de nieuwste sectorale ontwikkelingen.

 

Wij hebben tot doel om te voorzien in de behoeften van onze klanten en zakelijke partners en in sectorale behoeften en in dat kader nieuwe projecten te ontwikkelen, uitstekende producten te maken en altijd leider te blijven op het gebied van innovatie. Het ontwerpen van moderne en leefbare ruimten en het verbeteren van ons merk en onze positie in al onze activiteiten vinden wij belangrijk.

Wij doen inspiratie op uit teamwerk om kwalitatieve diensten te verlenen en de klanttevredenheid te waarborgen. Ons bedrijf staat open voor verandering en ontwikkeling en wij doen ons best om met de hoogste standaard producten te leveren. Wij zetten stappen om ook wereldwijde bekendheid te krijgen.