Veel Gestelde Vragen Over Scheidingswanden En Glazen En Houten Wandscheidingen Voor Kantoren


Veel gestelde vragen over nieuwe ontwerpen en moderne glazen scheidingswanden, houten scheidingswanden, afneembare wandscheidingen en scheidingsmuren voor kantoren vindt u hier. Neem contact met ons op voor informatie over kantoorscheidingen.

 

Wat zijn de eigenschappen van glazen scheidingswanden?

Altınbölme glazen scheidingswanden hebben unieke eigenschappen met hun architecturale lijnen en diverse gebruiksdoelen.

 

1. Wat is de geluidsisolatie prestatie van glazen scheidingswanden?

Dubbele glazen scheidingswanden hebben een zeer hoge geluidsisolatie en transparantie. Ze zijn vervaardigd van zorgvuldig geselecteerde materialen om comfort en functionaliteit aan uw werkplek te bieden.

 

2.Wat zijn de project gerelateerde beperkingen van uw kantoormeubilair en decoratieve producten? Ontwerpt u kantoorscheidingswanden voor speciale behoeften?

Het productportfolio van Altınbölme bevat bijna geen beperkingen voor haar transparant en elegante glazen scheidingswanden, die geen verticale steunkolommen hebben.

 

 

 

 

3.Op welke oppervlakken kunnen de glazen en houten scheidingswanden worden gebruikt?

De houten en glazen materialen zorgen voor een warme en uitnodigende atmosfeer. De houten scheidingswanden die Altınbölme produceert wordt gecombineerd met moderne functies voor kantoren, de detailhandel en werkruimten.

 

4. Tot welk segment behoren vaste scheidingswanden en modulaire scheidingen?

Onze producten worden technisch gepersonaliseerd voor uw kantoorscheidingen of inbouwwanden. Bovendien biedt het ontwerpteam van Altınböme, dat verschillende toepassingen ontwikkelt voor elk project, economische oplossingen door middelen en materialen te optimaliseren. De glazen scheidingswanden zijn nieuwe producten gemaakt door Altınbölme. We richten ons op kostenbesparing door het optimaliseren van de tijd die nodig is voor de montage. Het technische ontwerp van het systeem zorgt een snelle positionering van de profielen en de bevestiging van de glaspanelen met geschikte afdichtingen mogelijk.

 

5. Wat voor soort deuren worden gebruikt in uw producten?

De glazen scheidingswanden zijn geschikt voor alle typen deuren die Altınbölme produceert. Wij produceren glazen deuren, schuifdeuren, glazen deuren voor kantoren met of zonder frame, houten deuren en draaideuren.

 

6. Wat voor soort glazen worden er gebruikt in de scheidingswanden?

Het Altınbölme scheidingswandsysteem is ontworpen aan de hand van de eigen profiel oplossingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van enkel of dubbel getemperd of gelaagd glas met een dikte van 8 mm tot 16 mm. Het biedt maximale flexibiliteit op het gebied van geluidsisolatie en afmetingen.

 

7. Wat is de leverings- en montagetermijn van glazen scheidingswanden?

In de productie van glazen scheidingswanden is sprake van maximale optimalisatie waardoor we kortere leveringstijden kunnen waarborgen in vergelijking met de huidige standaard. Onze systemen zijn ontworpen voor snelle installatie.

 

8. Waarvan moeten de muren zijn voorzien voor scheidingswanden?

Glazen scheidingswanden zijn ontworpen voor een totale integratie met de permanente muren en glazen scheidingswandsystemen. De montage is tot op het kleinste detail gepersonaliseerd. Scheidingswanden kunnen zorgen voor een geweldige functionaliteit.

 

Als de offerte voor scheidingswanden of decoratie niet bij u past, ontvangen we u graag in onze kantoren in Bursa en Ankara om te luisteren naar uw projecten. Vertel ons over uw project en wij zullen de meest geschikte en economische oplossingen vinden voor uw kantoor en de individuele behoeften van uw medewerkers.