Voor vochtige oppervlakken is compact laminaat een belangrijke ontdekking geweest tussen de alternatieve houtsoorten.

 

Compact laminaat wordt gemaakt door het samenpersen van spaanplaat met speciale technieken en wordt gebruikt voor natte oppervlakken van 6-8-10-12 mm dik. Naast toiletten, badkamers en kleedkamers kan het ook worden gebruikt als plafond- en wandbedekking.

 

Over het algemeen worden deze zonder patroon in beperkte kleuren gemaakt. Ze zijn gemakkelijk te bewerken en bestendiger tegen stoten dan hout.

 

Bij het gebruik op vochtige oppervlakken moet het materiaal de test van waterbestendigheid doorstaan. Aannemers dienen hierop attent te zijn.

 

Compacte plafond- en wandbedekking toepassingen die duurzaam zijn, geen onderhoud behoeven en langdurig hun originele uiterlijk bewaren, bieden ook perfecte resultaten voor buitenruimten.

 

Dit product is geschikt voor alle architecturale smaken en kan binnen korte tijd worden vastgenageld, vastgeplakt en vastgeklikt voor perfecte resultaten.

 

Scheidingssystemen voor toilethokjes en urinoirs

Systeem eigenschappen

  • Altınbölme ontwerpt en scheidt toilethokjes in natte ruimten met behulp van de Cubicle scheidingssystemen.
  • Met de Cubicle scheidingssystemen kunnen de hokjes van 12 mm tot 40 mm en zelfs tot 100 mm dik worden gemaakt. Naast ruimtebesparing wordt er bespaard op de kosten voor bakstenen, gips en tegels. Het ontwerp kan ook met 12 mm compact laminaat of 6+6 gelamineerd glas worden gemaakt.
  • Voor speciale en gepersonaliseerde oplossingen kunnen aan de 40 mm en 100 mm systemen door middel van HPL technologie compact laminaat systemen of gekleurd glas worden toegevoegd voor een geïsoleerder, veiliger en esthetischer systeem.